Friday, November 26, 2010

Selamat Datang Alamanda

Entri kali ini berkisar tentang aktiviti kami sekeluarga pada hujung minggu...Kami telah pergi ke Alamanda Putrajaya...Lama juga tak ke sana...

Ini bukan gambar Angelina Jolie



Ini gambar anak kembar Brad Pitt ( Papa Hero la tu )


Posing di car wash...cuci kereta dulu beb, kaler dah macam kereta gengster dah...

Ini gambar adik angkat kembar Hero

Yang main cermin tu Along...kat travelator pun nak main...biasalah budak2 tecit....Papa Hero dulu entah2 lagi jakun...ha ha ha


Mula2 sampai jer, Angah merengek2 nak turun..."nak jalan yah...nak jalan yah" katanya...

Muka Papa Hero dah nampak tecit sikit...dari 73kg dah turun 67kg..tahniah Papa Hero...tak payah susah2 nak masuk The Biggest Loser..


"Owhh,..?? There you are...!! You are really OK..." Amacam M.E..? Ada baik..?



Ini memang senario biasa bagi Along & Angah....saksikan minit klip yang ke 0.35





Muka Angah tension sebab tak dapat jalan sendiri...habis tu, tak leh duduk diam...jalan jer dia...terpaksa dukung kejap takut tersesat plak budak2 tecit ni...jangan buat main ooo...





Lepas keluar jer dari Parkson tu, rasa macam Putrajaya ni mereka yang punya...




Tujuan kami sebenarnya nak pergi beli gadget anak2 bulus kat rumah tu....

Gadget pertama ialah pasir kumbahan...sekali beli 4 paket...


Gadget kedua makanan kucing tua dan kucing muda....


Ini bukan gambar mee megi

Yang ni muka Angah nak bodek ayah suruh beli air sedap...


Yang ni muka Along lepas dapat makan jajan...



Masa nak bayar kat Cashier pun adalah satu cabaran bagi kami...kat mana2 pasaraya pun...same jer







Ini bukan gambar orang puasa

Ini gambar anak Brad Pitt

Sempat juga Mama Hero belikan saya Famous Amos...he he ..biasala, ada yang perlu didahulukan...hu hu hu


Papa didahulukan, anak yang makan...

Ini bukan gambar pak tam..Yang belakang tu gambar Papa Hero masa muda-muda dulu...
Oleh sebab Si Kembar ni lapar, kami singgah sebentar di Roti Boy...ha ha ha ...


Lihatlah muka Along letih walaupun puasa yangyuk...







Kami tak perasan..rupa-rupanya gelagat kami sekeluarga diperhatikan oleh seorang makcik yang duduk di belakang Along & Angah....dia senyum tak sudah2 melihat keletah si kembar ni....di akhir pertemuan, sempat juga Mama Hero mengucapkan Selamat Berpuasa dan Selamat Berhari Raya...hu hu hu

Enhanced by Zemanta

0 pengomen yang bakal mendapat anak kembar:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Terdahulu

Share & Enjoy

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More