Saturday, August 6, 2011

Kenangan Bersama Pelancong China di Hotel Grand Season

Pada 2 minggu lepas, PH & MH ada temujanji dengan seorang klien di Hotel Grand Season di Jalan Pahang, KL...Sementara menunggu klien, PH jalan-jalan kat lobi hotel dengan Along & Angah...Kebetulan pula PH bertembung dengan satu rombongan pelancong dari China yang baru tiba di hotel tersebut...Hmmm, apalagi, bila ternampak ajer si kembar ni masing-masing terpinga-pinga sambil tersenyum kat si kembar ni...

Seperti yang dijangka, Along & Angah menjadi tumpuan pelancong tersebut serta pelawat-pelawat yang sedang menunggu di ruang legar hotel tersebut....


Pelancong-pelancong ini mengambil kesempatan untuk bergambar dengan si kembar ni...


Keadaan menjadi agak riuh rendah..Mereka asyik berkata "This girl so cute..!!!", "You're a lucky man..." ( PH la tu..hehehe )..Rupa-rupanya, mereka ada mengupah seorang jurugambar profesional....


Mereka semua berasal dari Hainan...Sementara mereka bergambar dengan Along & Angah, PH asyik berbual dengan seorang wanita China yang berumur lingkungan 40an..PH lupa nak tanya namanya...


Keletah-keletah pelancong ni asyik diperhatikan oleh orang sekeliling sambil mengukir senyuman....


Memang rezeki pada hari tu, klien PH bersetuju untuk membeli produk yang PH jual...Alhamdulillah...

P/S :
PH yakin setiap pasangan suami isteri yang mempunyai anak kembar pasti pernah merasai situasi sebegini...Memang seronok sangat-sangat kan...? Sementara anak kita masih kecil, ambillah peluang ini untuk bermanja-manja dengan mereka...Nanti bila mereka dah besar, nak timang pun tak boleh dah...hu hu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Terdahulu

Share & Enjoy

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More