Saturday, November 27, 2010

Along ngan Angah Musyuk....

Along & Angah ni memang macam ni...kalau sorang nak botol susu, yang sorang lagi pun nak jugak....kalau yang sorang nak air putih, dia pun nak sama putih juga...Bukan takat botol jer, baju spender sumer nak same....Kalau bergambar, suka buat Peace....


Along ni selalu juga tersasul sampai juling2 mata dia nak buat Peace tu...


Angah ni memang macam ni...suka skodeng papa dia...




1 pengomen yang bakal mendapat anak kembar:

anis said...

haha, comel2...
pengomen yg bkl dpt anak kembar??? haha...amin...
kih3x

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri Terdahulu

Share & Enjoy

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More